Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så kommer natten



med sina stjärnor
det är då vi möts i mörkret
vet att oro är en fantasi, men kan inte låta bli
Låt oss flyga som fåglar
resa genom stjärnklara rymden
har vänner ingen kan se
sjunger fram skogsandar och älvor
ur mörkret
drömmer om gryningens alla lanternor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 21:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den är fin
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP