Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-07-17 21:40 av the wildcat (medlemsid: 79522)


tändved




Hur kan man bryta bröd med den man föraktar,
den man vill bannlysa
Det är den som kränker den skyddslöse
det är en Quisling,
en Judas
Världen svindlar framför mina ögon
Vad gör vi människor mot varandra
Falskhet, lögner och förtal
grymheter, våld och övergrepp
i ord och handling
Jag gör allt för din skull det vet du,
men att krama din fiende
mäktar jag inte med
Som fnöske brinner de tomma orden
en skog av svarta träd
växer ur den åkern
Intet kors vilar i den lunden
bittra frukter blir dess skördar
och en huvudkudde full av stenar
gör vilan intet gott




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-25 16:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jepp
2022-05-05

  morgonstjärna VIP
Burr. kan enbart skriva droppvis texter.

2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP