Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trähästen



mumlar då den betar strå efter strå
-----bekräftelsesökaren advokatens sistlidne
vårdar sin reaktorhärd akilleshälen
bläddrade bland sambanden
känner förståelse efter alla försåt
de som trampar järnskodda klacken
tänk ändå, vara uträknad
trähästen förmår känna vittringen
det är magiskt
förmodligen den brinnande härden
bland det eldfasta träet
dessa tvivel bygger skrapor av hus
vad gör en del inte för en skål med mat
hur många sväljer aska ur den skålen
beklämmande samhälle vi fått




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP