Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-11-14 00:36 av the wildcat (medlemsid: 79522)


En spelevink på Lorensbergsteatern



30 år Macken TV-serien på scen jag och en vän såg den

PRISBELÖNT
igår vann serien Silverplatsen
Solsidan vann Guldet


OOOOO!!!! xzfdfdffd! OOOOO!!!
Snälla söta älskade uggla måste du sjunga hela natten?
Var rädd att du skulle tycka utekvällen var töntig, men icke
Vem förde mest oväsen? : )
Vem av oss i publiken? Hmmm?
Vem var det som överröstade Roy och Roger?
Är du hög på godiset? Måste jag sova på soffan ?
Rulla inte med ögonen, försök inte
Luta dig inte mot mig och titta så där!
jag glömmer aldrig, du gör mig alltid glad
varför kanhända vi alltid samtalar
Vilken kväll Wow! Vilken inspiration, vilken glädje och go
det fanns i musiken
och texterna galna och ibland underfundiga
”Det ska va gött att leva …..!
Vad vi skrattade och stampade takten
och applåderade till musiken, hela folkhavet gungade
skämten var som kryddat vin inte en enda allvarlig min
Men vem var det som överröstade
alla med OOOOOOOOO?
Hmm, nåja du hade en trevlig kväll
liksom jag och är mycket tacksam för
vännen som bjöd oss med
som sällskapsdam istället för maken
som inte kunde följa henne till nöjets esplanader
Du är inte deppig längre över upptäckten
vi måste ta itu med? : ) alla gökungarna i boet
faktiskt landvinningar att veta
En bamsekram!!!
OOooxzxasdOO!!! Jo, jag är glaaaad du mår
bra!!! Hmmm. Puss klokuggla
Jag tar allt kudden med mig
Nattinatti




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-11-27 10:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack du fick mig dra på läppen
det är du duktig på kram <3
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP