Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toleransnivå


Ha överseende

Ha överseende
om någon trampar dig på tån
ha överseende
om någon är sarkastisk
om någon är vasstungad
men
ha inte överseende med allt
annars blir du en mespropp




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-27 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP