Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-12-01 11:40 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Utsikten



i skymningsgrått vaknar gryningen
med tunga steg
hör änglaspelen klämta mitt ibland det gråa
det vilar sorgflor över dagen
när solen döljes bakom gardinernas gunga
då rinner droppar mot fönstrets bleck
är allt ännu bara spel för gallerierna
du måste visa mig svaren
inte gömma dig i papperskvarnen
meningen med allt
livet blir isande kallt


lägger ut denna skrev den
då jag inget visste vad som hände dig
tänk ändå
dränka hopp och tro varje fågelunge i redet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 20:04



Bookmark and Share


  Niliboy
Å, så fint!
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP