Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När skymningen fällde ut sitt paraply



föll dimman som tårar över jorden
skönt draperade Aladdin sin gråa kostym
en rökig plym virvlade runt varje flikigt
grenverk och stam
det är uppfriskande då skaparen stänker
himmelsk dagg
naturen får nya ögon, framträder på nytt
det finns de som tycker det är deprimerande
med allt det gråa
men varje cell öppnas och andas
så himmelskt skönt rönnbären tecknades
lusten dansa ringdans med Aladdin stor
råkor satt fastklamrade som tunga klasar
vägrade lyfta
så länge dimmorna belägrade stan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-11-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP