Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God middag älskade klokuggla


Du har varit underbar som vanligt under veckan
många varma hjärtekramar
kan aldrig ofta nog berömma dig
avrundar veckan med litet humor:
Optimisten menar vi lever i den bästa av världar
och pessimisten fruktar det är sant
roten till allt finns bakom pannbenet
var inte ledsen över krukmakarens sköra krukor
aldrig vandrar de till källan efter friskt vatten
vi får bära källan själva

vet du en befrielse veta jag är överkänslig, visste inte om
men du ska veta varje gång jag tänker på de som dig trampade
droppar det i koppen
alltid varit så, ingenting är din skuld
om jag vetat älskade Uggla barndomen din
Kärleksfulla kramar <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-11-29 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
och läsa mina tankar känns även kram
2024-02-01

  morgonstjärna VIP
ja det är förfärligt samvetslösa
är de
2024-02-01

  morgonstjärna VIP
börjar känna igen mig själv
utan sparade papper
hade jag hamnat på isolering
kram<3
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP