Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon jord pudersnö



jublar de första stjärnorna
solens tunga slickar taken rena
fåglarnas konsert
droppar av guld stryker trinda kinden
ystra talgbollar gungar valstakt
dansgolvet har vinterpartaj
berusade fåglar vinglar till nästa kalas
Nu lyser himlen, blåaste glas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 490 gånger
Publicerad 2019-11-29 11:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mår alltid dåligt här
förstår du så sjuk ..
2022-04-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP