Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit lycka

Ett leende en glädje

En stund av lycka känn dagen är din längtan

Håller dig kvar

Klättra upp för pyramiden se ned på livet

Upp och ned klättra vidare på symbolikens stege

Gunga försiktigt känn stegen svaja

Kämpa upp mot toppen låt inte smärtan slå ned dig

En bit av lycka vänta högst upp och  visar dig allt

tro på dig .......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-29 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP