Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppsdel av 17-åriga Wilma meddelades i går funnen...lånebild


Spridda skurar


är det inte då taket lyfter i helgedomen
gångjärnen brister
och rymden landar på förstutrappan ?

bara 17 år och fick inte leva längre
ålder har inget namn
vad är ett människoliv värt
vilka monster möter vi på gatan
vad gömmer sig under ytan hos vänner
förälskelser
och bakom lyckta dörrar
alla blödande själar utsatta
övergrepp ord och handlingar
tvåbenta vilddjur tappar all vett och sans
vargar tar hand om de sina
vilken sorg anhöriga och vänner känner
hoppet var fröet de kände
alla som sökte henne och fann
vilken fasa hennes sista minut

aldrig får hon bygga snölyktor
stå barfota bland blåsippor
bada i gryningens vatten
glädjas åt även de små tingen som stor lycka ger

R.I.P




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-30 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP