Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Högkänslighet påverkas av andras känslostämningar, och det "vibrerar" från grupptryck och traditioner, svårt att vara opåverkad.


HSP & FRI ATT VARA (rim, allitterationer, reflektioner)

#HSP & #FRI_ATT_VARA


.
Jag går med ett hål i min själ
ser hel ut för all del


Ett finmaskigt nät täcker min kropp
Jag ser stark ut, lyfts av mitt hopp


När ingen ser, så dansar jag med Gudar
och bortanför andras förtvivlan ihärdigt ljudar


Jag hör livslögnerna och de tysta skriken
så kommer hjärtklappning, ångest och paniken
Känns som jag vill rädda och återuppliva liken
tala om inneboende krafter och hjärtans riken


Jag läcker energi, pga. inlyssnandets synergi
Att vila i tystnadens stillhet, är min strategi
Jag vill höra tonerna ljussätta min egna melodi


Vill inte längre färgas, lida bli impregnerad
Vill fortsätta le, inspirera och vara dedikerad


ett högre syfte, orda mer än min egna röst
vill leva fri, ge fri, inspirera till mod och tröst


Vill inte observera, inhalera, inseminera
inte absorbera, adaptera eller acceptera


Vill inte dränkas i andras, eller läcka energi
Vill bara ge, skapa extas, trance och eufori
med glädje, skaparkraft och rätt frekvens
upplöses tid och rum, begränsning bränns
renade eldar, brinnande vatten i far väl


När autentiska toner väl genomfar var själ
Är jag sann i hjärtat, ja då blir jag återigen hel


Vill mötas bortom fostran seder och etikett
Jag tror på snällhetens närvaro på äkta sätt
Jag tror vi behöver få uppleva … och inte imitera
I ödespunkter, egna traditioner få implicera


Fira dagen då vi ur tvångströjan gjorde sorti
Fira natten med stärkande eufori, som fri
Le i landet bakom ögonlocken sin blunder
Tacka alla prövningar som är insiktens grunder
Andas in och ut och välkomnande skapa nya
under
.
.


Dikt & Foto
Victoria © DominiQue




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-02 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen