Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Golfarens decembertanke

Att svinga högt och lågt sin klubba
på gröna mattan var och ens societet
man kan ju ej den sociala koden rubba
och vara i minoritet.




Bunden vers av Margit Grell
Läst 494 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-04 09:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fullträff.
2020-03-26

  Lars Hedlin
Exakt!
2020-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-01-17

  Kungskobran VIP
Gå med i VVG (våga vägra golf) klubben
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell