Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMMET SOM EN VÄLKOMNANDE FAMN

Hemmet som en välkomnande famn

Varm och mjuk och god, i Jesu namn

Jag får sjunka in i atmosfär

som jag kan förnimma endast här

Hemmet som en trygg och säker borg

där jag kan få lägga ned min sorg

Inbäddad i vederkvickelse

njuter jag min hemmavistelse

 

LARZ GUSTAFSSON 5/12 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-12-05 20:58



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så fint Larz, fint foto också
2019-12-07

  Koloristen
Lycklig den som bor i ett hem utan alltför mycket störningar från grannar samt omgivning.
2019-12-06

  Lottie Ålhed VIP
Fint om hemmets trygga bas...
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP