Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


december

 

 

i rummet

utan det överhängande

 

ligger osynlig, väntar på att

fyllas

färg

runt de nakna väggkrokarna

 

inom ramen 

och det enda ljuset från därute

tidlöst in

med pulserande strålar

 

genom återväckta förnimmelser

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-06 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP