Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


utan titel

 

 

tystnad täcke natt

hetta ögon blicka

andning tankar att

timmar uret ticka

genom resa är

tystnaden hörs ryta

för väntans resenär

på den stilla tidens yta

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av in effigie VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-06 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP