Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en mycket gammal text som jag hittade precis och faktiskt satte ihop den färdigt. Den går tillbaka till när jag började skriva både noveller och poesi. Den har flera meningar, så den betyder inte samma för alla :)


Drömmen Vi Hade

Jag kommer bli galen
precis som på balen
Drömmen jag trodde försvann

Ut i det fria
jag hör någon skria
Drömmen jag trodde försvann

Platsen vi var på
var som den var då
Drömmen vi trodde försvann

Drömmen är tagen
drömmen som är vår
Drömmen vi trodde försvann

Alla var glada
precis som en saga
Drömmen vi trodde försvann

Drömmen är hemma
drömmen som är vår
Drömmen vi trodde försvann

Bomben slog till

och allting blev still
Drömmen som faktiskt försvann




Fri vers (Fri form) av 1BlackBird
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-06 04:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra, tjejen.
2020-07-03

  Julio VIP
Fin
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

1BlackBird
1BlackBird