Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Terapisoffan" 3


TERAPEUTEN MÖTER EN TERAPEUT ( 1 )

Terapeuten : Hur mår ni ?

-Som jag förtjänar !

Terapeuten : Är det bra eller dåligt ?

-Som de naturliga vätskorna dopamin,
adrenalin och serotonin koncentreras
i ryggmärgen och centrala nervsystemet,
skvalpar det över lite för mycket ibland
till den vänstra hjärnhalvan så den högra
bli utan,och ibland bli hela hjärnan tom
och ryggraden krökas när allt flyter ner
till det nedre organet,där endorfiner
utlösas.

Dessa signalsubstanser utgörs vidare av
nedärvda instinkter vilka fördelats olika
hos olika primater,
där oxytocinet minskar ångesten.

Dessa vätskor fungerar som tsunamis,
när de komma i obalans,
vilket medför att man kan må så bra
att man inte vet varför man mår så bra,
eller så dåligt att man inte vet varför
man mår så dåligt.
Hur mår ni själv förresten ?

Terapeuten : ??




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 544 gånger
Publicerad 2019-12-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP