Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolikt



Vänjer man sig
någonsin
vid det oväntade
drabbande
osannolika

Med helt andra
utgångspunkter
och utsiktsplatser












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-08 02:55



Bookmark and Share


  Koloristen
Nej, man gör nog inte det. "Förvänta dig alltid det oförväntade" är en slogan som är svårt att praktisera var stund.
2019-12-10

  Kungskobran VIP
Vad som är osannolikt kommer sannolikt att inträffa förr eller senare, även om
sannolikheten att det inträffar just nu är liten
2019-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Tveksamt...
"Jag hatar överraskningar", som Uggla sade i "Så mycket bättre".

2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP