Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagat villebråd


Elden helt nära
slickar syre
bak rygg

Alltid på språng
när larmet går
att förhindra
spetsigt kluvna
tungor nå sitt mål

Varna
larma
släcka

Hur var det nu?

Minns inte
i språnget från
härden

Rädda var ordet





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-09 12:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En dramatisk text som berör!
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP