Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "ALLASLIKAVÄRDE-STATEN" samt "STRECK-KODSMÄNNISKOR"


DET SANNA MÄNNISKOVÄRDET

Det enda värde en människa har,
är,som producent och konsument,
allt i övrigt är hon paria.

Den civiliserade människans värde,
värderas genom ekonomiska värden,
liksom den friska människans värde
är mera värd,än den sjukliga,
och yngre arbetskraft mer värda,
än de äldre på arbetsmarknaden.

*
Som den starkare genbanken över-
lever den svagare,
är naturen en omutbar hyresvärd.

*
Den är mer värd livet,
än den som ger det upp.

*
Naturens expansiva överlevnads-
instinkt i kamp om världsherra-
välde,som allt äter allt,
äter även sitt eget avfall
och till sist sig själv
i dess erosion.

Notarius publicus : Sten Wiking

*
NÅGON KOMMENTAR PÅ DETTA ?

-Nej !

-







Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2019-12-09 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP