Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text ***KLAPP*** Av Ewa-Britt Nilsson. Onödig förklaring. Då årstiden är mer kall än annars, extra påbyltad kroppen kan vara och se ut. Därav den trind kan synas som.


Kritik på en text (2291) rim på fem




En klapp på kind,
sker kanske i vind,
annars är handpåläggning Axel av,
mindre av fysiskt krav,
emedan kropp ofta påklädd stundom trind...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-02-06 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker att kvinnor är vackrare (och trindare) avklädda. speciellt höfterna, som inte syns så mycket även med tajta kläder, är väldigt fina. den första kvinnan jag låg med, ja, hon hade BH, men inte urringning - och hennes bröst syntes knappt genom kläderna. väl i sängen, på rygg, var hennes bröst väldigt stora. så det kan bli!
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP