Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asta


Det är orättvist att du ligger här
gömd för våra ögon

Du skulle ha sprungit omkring mellan stenarna
och plockat blommor till din mamma
som är så ledsen

Du fick inte se livet
inte blommorna
Du fick inte se din mamma




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 973 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-07-02 22:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Sorglig,men vacker text
2010-05-02

  aol
gripande
2008-08-09

  Lars Granlöf
Oj... Tjusigt... Vackert... Känslor...
2006-12-22

  Mackan
Visst är det bra att man kan
förvandla sorgen till något vackert genom poesin
2006-11-28

  Emilia Berg
Det har barnet är med dig livet ut. En tragiskt dikt...
2006-11-19

  Masken
Ryser, den grymmaste verkligheten förmeddlas här, på ett vackert sätt.
2006-10-31

  Eline.P
Kanske finns ändå ett tänkt syfte med hur livet förlöper, en mening även med sorg när den drabbar oss. Jag vill så gärna tro att när t.ex ett barn försvinner från sina föräldrar handlar det inte om grymhet och orättvisa utan om Guds kärlek och hans speciella syften – lite luddig tankegång kanske men jag tror att vi alla, var och en är viktiga kuggar i något oändligt större än jordelivet och som vi inte har en aning om än.
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP