Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing demons

Dancing with my demons,
soemthimes,
too often,
dancing all on my own.




Fri vers av zerah
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-12-11 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zerah