Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EROSIONENS KONSTNÄR

Ingen sten är den andre lik,
där alla stenar är olika,
trots de komma från samma
berg.

Den asymmetriska fantasien
är fantastisk,
i sin skiftande mångfald,
som vindarnas och regnets
konstnärer,
putsat och slipat dess former
genom årtusenden
till fulländade konstverk,
i sin ständiga metamorfos.

Erosionens konstnär är en
oövervinnerlig mästare
i sin detaljrika omsorg,
med oåterkallelig och
oefterhärmelig touch
mellan de fyra elementen.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2019-12-13 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP