Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som förvandlar


promenerar i snön
går där och minns oss
vi får syn på varandra
genom sprickorna
jag minns din lägenhet
där stannar jag för alltid
du skickar brev till mig
dina vackra bokstäver
"jag älskar dig"
dina ord förvandlar allt
Många år senare
när du inte sa dem mer
för att något gått sönder
för att vi inte visste
hur man gör då dog jag
Den första sommaren
hyrde vi en badstuga
hur skulle vi kunna veta
att vi var i paradiset
och över oss himlen
därute det stora havet
nu står vi där i ljuset
Vintern kom och vi
pratade om framtiden
Dagen du försvann
valde vännerna bort mig
de valde bort oss
men livet tar aldrig slut
smärtan finns där
som en påminnelse




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-13 19:08



Bookmark and Share


    Steff...

2019-12-20

    Steff...
Fin:-)
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP