Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle stannat i min igloo

Min kropp är en isbana.
Som hon åker skridskor över.
Hur vacker hon än må vara.
Hur många perfekta triple toe loop hon än gör.
Det gör ont.
Majestätiska korpar henne iakttar.
Men inte som jag iakttar henne
Aldrig i livet.
Men inte som jag iakttar henne.
Majestätiska korpar henne iakttar.
Det gör ont.
Hur många perfekta triple toe loop hon än gör.
Hur vacker hon än må vara
Som hon åker skridskor över.
Min kropp är en isbana.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP