Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul och Gott Nytt år


Nu går det undan


Nu går det undan
vill jag lova
när
första,andra,tredje ljuset
redan
brunnit ner
Och för den som
redan
har för mycket
ska snart vankas mer
Av mat och dryck av
skilda slag
och klappar
som ska bytas
och löften som snart
ska brytas
När fjärde ljuset
brunnit ner
och ingen orkar äta mer
Då magen står i fyra hörn
klappar någon dig på axeln
likt en björn
och säger: -Skål och gutår!
Inför detta nya år




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 20:04



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, en sådan fin beskrivning om hur det var och är
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP