Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Allt är inte det ögat ser

Änglalika dun
faller som fjun när jag
skakar min kudde
mot en blå himmel små moln
av änglar kittlar ögat




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-07-03 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP