Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teknik står för och betyder 'att göra'. En människor har dock fått för sig att teknik måste ha något med metaller och datorer att göra. Vilket är ett feltänk. Att göra, kan även finnas litet överallt i samhället. Bara att somna eller vara är ju 'att göra'


Något litet om vad du kan göra





När tekniken 'kommer ut'
och stolt presenteras, är
den redan gammal och

'föråldrad'. Omsprungen på upploppet
av än mer 'ny'
och effektiv teknik, som

väl kan uppdatera den
'gamla modellen' som just
i nuet stolt presenterats.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP