Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa

I min iver
att skapa en skir akvarell.
Överarbetar jag
penseln dansar.
Akvarellen har
bytt skepnad.
Lager på
lager.
Liknar nu mest en
oljemålning.
Ögonblicksverk.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-19 10:49



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
Det kan i något oväntat bli bra ändå,..
2019-12-23

  Lars Hedlin
Så underbart att skapa ....
2019-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Det blir inte alltid som man tänkt, men kan bli bra ändå!
2019-12-19

  ULJO
Som livet
2019-12-19

  Öknens Ros VIP
Det som från början var tänkt, skiftar snart till nåt helt annat.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP