Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsblick


Havet kallar
i blått
över
skummande
tvättbrädevågor

Överröstar
dånande
allt

när det bryter
högsta vågen
mot piren
där hon står
spanande ut
över
andra sidans
kust

mitt i kaskaden
av stänk

från den dånande
fräsande
vattenmassan

som slår hårt
mot hennes
utsiktspost

Där hon
ståndaktigt
följer varje
rörelse över ytan
med ögon
djupt färgade
av havet






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-19 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP