Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsrået

Vid hemliga tjärnen
i fullmånens sken
Där väntar jag
Nattälvorna
dansar i silverregn
En uggla
hoar så ensamt
Min mossbädd
doftar av skogsviol
Min hud
smakar som honung
Tassande steg
hörs bland granarna
Aldrig är det du




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-19 19:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Silvrigt strössel och förväntan i det
skogsrikt fördolda.
2019-12-26

    Lena Staaf VIP
Vackert och vemodigt!
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP