Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serien 'felet med mig', som började med texten om en steppdansör, låter sig inte synas särskilt ofta. Men det är så många texter som slåss om att blir uppmärksammade. De ropar även då en själv redan skriver på 'något annat'. Helt som hopplöst.


Felet med mig (8)




Felet med mig är att jag gillar alla människor,
blott de visar upp sin glada eller goda sida.
Bara att vad de säger eller gör inte alltid är

i ett gott syfte. Men när de inte är 'sådana',
då är de nog acceptabla. Även den mest ambitiösa
inom ondskan måste ju någon gång sova,

och när den människan sover, ser den i vilket fall
som fridsam ut. Det är mest att de har 'vapnet'
inom räckhåll som vidhåller deras möjliga farlighet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-20 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP