Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rysk kaviar och ketchup

ryskkaviarlöjromiskyldchampagne

ketchupsenapsnapsochfalukorv

olika falla

ödets lotter

över oss




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-20 15:14



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Inget vet vem som är lyckligast. Tur är väl det.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP