Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hustru

genom åren har jag skrivit mycket om min hustru
om hur hon räddat livet på mig
om hur vacker hon är
om hur mycket jag älskar henne
om hennes nästan överjordiska förmåga att ställa allt till rätta
om hennes bragder till sjöss
om att hon är nöjd

men vad fan skriver man
när hon
vandratinidimmanochsitterpåetthem




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-13 12:38



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ingmar Hård:
Man skriver som du gör.

2024-05-13

  Kungskobran VIP
Skrev en dikt om alzheimer för många år sedan här är den

I dimman flöt jag bort
mitt minne är kort
men jag lever än
och när du min vän
smeker min kind
då blir jag påmind
om det som en gång var
och alla de dar
när vi älskade med varann
och kärlekens heta låga brann

2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP