Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur intet

Ut ur intet
ut ur klaraste luft
därur
fäller himlen silver.
Stjärnkristaller singlar ner
skänker Jorden smyckedräkt.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-05 13:11



Bookmark and Share


  Månfare VIP
vackert utan att vara klyschig, jag ser det gnistrande landskapet framför mig
2024-01-10

  Kungskobran VIP
Gillar din vinterdikt gav mig inspiration till denna.

I virvlande dans
de singlar ner
lyser och gnistrar
i sin glans

Bildar mjuka vita kuddar
över nejden
bländar med sitt sken
som en oskuldsfull ängel

Vinden tar tag
den vita röken
lyfter mot skyn
som ett förtrollat landskap

Lägger sig stilla ner igen
i nya veckade formationer
vintern kommer och går
snart är det vår





2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP