Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

kom kvinnofrid
kom demokrati
kom frihet ifrån religion

kom glädje kom jämlikhet
kom skratt från barn

kom så äntligen Du Nya Goda År.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP