Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel i dimma

alltoftare
får jag leta efter dig
sedan du irrat bort dig i dimman

ibland finner jag dig på konstiga ställen
som när du kissat på golvet i ett rum som inte var toa
när du hade halkat
fallit
och nu hjälplös låg
våt

jag drog dig upp
fick av dig dina kläder
tvättade dig ren med ljummet vatten
handdukstorkade sen

och där stod du så plötsligt
naken framför mig
min älskade hustru
åttiofem

ögonglittrande
förvandlad
kom du ut ur dimman
ställde dig på tå
tryckte dig tätt intill mig
med armarna om min hals
kysste mig
min Annika
åttiofem




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-13 12:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag hittar inte ord, bokmärker
2024-04-13

  Kungskobran VIP
så fint ömsint skildrat
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP