Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag öppnar

jag öppnar gammelkroppen ut mot vårens morgon
bjuder in till sinnesdans




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-15 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP