Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bank-ID

En dag dör den siste bank-id-löse svensken och samhället kan andas ut.
"Nu är vi av med dom! Äntligen! Nu kan vi börja leva på riktigt. Surfa oss genom tillvaron på ettors-och-nollors moln. Nu när bromsklossarna är borta!"




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-02 10:28



Bookmark and Share


  Koppartråd
En dag dör
Den sista generationen
Som kan tala om kärlek
Inte genom telefonskärmen
Utan genom hjärtat.
2024-03-28

  Kungskobran VIP
Bank ID är min bästa vän
med den kan jag surfa och ge mig hän
2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP