Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig kamp.

Min hustru har kämpat med Djävulen i natt.
Hon kom undan med ett spräckt ögonbryn och en blåtira bara.
"Jag hann inte riktigt se hur han själv mådde, när han försvann, den Fan", säger hon.
"Men jag tyckte, att han haltade och att svansen släpade något i marken. För jag hade i sista stund lyckats sätta krokben på honom!"
Hon ler bistert där i sjuksängen.
Fortsätter:
"Det är förresten väldigt ofint, att ge sig på en gammal 85-årig kvinna på det där viset."
"Han har ingen Skam i kroppen, den Fan!"




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-02 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP