Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citerat ur "Den förlorade barnomsorgen"av Sten Wiking


DEN MEGALOMANISKA SOLIPSISMENS GRANDIOSITET ( i )

Det människan älskar hos ett barn,
är den undermedvetna minnesbilden
av sig själv,
och helt enkelt den egocentriskt
narcissistiskt nedärvda självbespeg-
lingen,
av ett älskat eller oälskat barn
hon en gång var,
dvs,"Den megalomaniska
solipsismens grandiositet"
däri lidelsen består
av en förlorad barndom,
där egenkärleken
inte behöver vara av sexuell
karaktär,
utan av ren överlevnadsinstinkt,
medan pedofilerna
som förväxlat kärlek med sexualitet
söker nya offer,
att projicera sin vanföreställning på.



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2019-12-23 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP