Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täkten


Dimslöjor över täktens
blanka yta

Stillastående vatten

över vilket granars
tunga svarta kroppar
häver sig

i en återspegling

något vi gömt
och bevarat inom oss

lösryckt ur skogen

en av alla platser vi
valde
som talade till oss

av någon anledning
vi redan glömt

i förbifarten

Ett livslångt
minne

bevarad
någonstans
inom oss









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-26 10:26



Bookmark and Share


    C Lupa
Precis så vill man bevara ett fint minne, livslångt djupt därinne. Fint skrivet
2019-12-26

  Blåmes
Underbar bild som du målar upp. Din text talar till mig, och den bevarar jag.
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP