Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har bränsletanken full med kärlek


Du har bränsletanken full med kärlek
Du måste sänka din guard och ta risker
Utan kärlek blir livet mörkt, kallt, omöjligt
Styrkan av din kärlek definierar vem du är
Du har bränsletanken full med kärlek
Du måste sänka din guard och ta risker
Du måste ta det första steget, ta chansen
och älska fullt ut som den du sannerligen är
Det nya året är fullt utav av alla möjligheter
för tillrättaställande kärleksprocesser
2020 kan bli en underbar tid av sorg, glädje,
kreativitet och allt som du drömmer om
Utan kärlek blir livet mörkt, kallt, omöjligt
Styrkan av din kärlek definierar vem du är
Du har bränsletanken full med kärlek
Du måste sänka din guard och ta risker
Du är alldeles för bra för att gömma dig
för själva livet, du är värd så mycket mer,
och din gigantiska kärlek kan göra mirakler
Guds fullkomliga ömhet till dig är orubblig,
för Han är vägen, sanningen och livets ljus.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-26 22:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag kan bara instämma. När någon säger något elakt och dumt till mig, försöker jag bemöta det med: "kram till dig också". De brukar bli rätt förvånade och komma av sig.
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP