Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020

Frihet till världen
ger lycka på färden,
och eviga värden.
Frihet för alla
kunde vi kalla
lycka för oss
förstås,,
så frihetens bris
skingrar illusionernas dis.

Illustration av frihet
Flyg in i 2020




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-01 00:17



Bookmark and Share


    Mim
Tack, jag behövde verkligen den här texten.
2020-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin framtidstro om det nya året!
2020-01-01

  Niliboy
Fred å frihet. Klämmigt skaldat å önskvärt!
2020-01-01

  Niliboy
Fred å frihet. Klämmigt s
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP