Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två års sorg. Min saknad. Pappa.

Vit. Vit. Vit. Vit. Vit.
Midnattens död bländar mig.
Svart.Svart.Svart. Svart. Svart.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-29 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag försökte bli som min pappa efter att han dog. Det var 5 år sen precis nu... Jag var arg på honom i början, men nu säger jag bara goda saker om honom, hoppas han kommer till himlen nån dag, han blev kremerad och satt i en minneslund på en topp, han ville återfödas som en örn... Vi connectade äntligen på äldre dar när jag brände skivor åt honom att lyssna i bilen... Många fina ögonblick tillsammans. Jag fick honom intresserad av Lars Winnerbäck, blev hans nya favoritartist. Han favvislåt var "jag får liksom ingen ordning". Och jag frågade om han inte har ordning? "Du är ju med i det"... han hade såna dräpande kommentarer... Han var kräfta... och fick cancer till slut... En riktig underdog, jobbade sig upp från ingenstans, från ingenting! Han hade fina 3 jobb samtidigt, en som skull ta över ett av dom fick sluta efter ett halvår för han fick magsår... En supermänniska, en rödhåring med blå ögon, dom kallas enhörningar för dom är så ovanliga... Jag älskar dig pappa! Fick aldrig säga det när han levde. Får väl hälsa på honom där på toppen i Tullinge... Han ville att man skulle vara glad och njuta av livet... Och mamma skorpiongris gjorde honom till den han blev, varken bra eller dåligt, mest bra...
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP