Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångbott universum

Min undran du våp.
När kläcks diamant äggen?
Anar ditt ego.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-30 22:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om nu alla människor är egoister (sig själv närmast), så varför inte också ett tänkt 'du'?
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP