Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton-19

På årets sista självande dag
kan jag trots en del olyckor- vara glad.
Det blev ett år av kärlek från familj och vänner
många roliga saker gjorda - med folk jag känner.
När jag nu går på promenad ser jag solen lysa
himlen är så vacker så jag börjar nästan rysa.
Gott nytt år till alla och en var
som gillar att skriva och som här på poeter är kvar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-31 14:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...man får behälla allt det fina som varit och se framåt...
2020-01-18

  Lars Hedlin
God Fortsättning på 2020 :)
2020-01-04

  morgonstjärna VIP
fint skrivet God fortsättning !
2020-01-02

  Eva Helene VIP
Så härligt livsbejakande och inspirerande. Gott nytt år kära poetervän!
2020-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft och livsglädje!
Tack för din fina hälsning, önskar dig detsamma!
2019-12-31

  Maj-Lis VIP
Fint...och gott nytt år till dej
2019-12-31

    ej medlem längre
Fint skrivet. Tack och Gott Nytt År till dig också..
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP