Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ny

 

 

 

dag

utan tvekan

 

som en okänd kontinent

tonande i morgonljuset

och ord under huden

 

rinner i min vårbäck

sprängande fram 

nakna

 

i lust

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-01 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP